Wonen aan een plein in het oude dorp van Amerongen

In het prachtige historische centrum van Amerongen worden 6 schitterende nieuwe woningen aan het intieme Dorpshuisplein gerealiseerd. Woningen met een krachtig silhouet die het plein een nieuw gezicht geven. De woningen vormen een uitstekende uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten langs de Nederrijn of de Betuwe.

De architectuur is uitgesproken en modern. Voor de bouw van de twee-onder-eenkap-woningen wordt met natuurlijke materialen gewerkt. De combinatie van donker hout en genuanceerde pannen zijn een knipoog naar de historische tabaksschuren uit de omgeving. De royale voortuinen op de ochtendzon nodigen uit voor een kopje koffie aan het plein. De ruime woonkamer is maximaal georiënteerd op de achtertuin en heeft de mogelijkheid om uit te breiden naar een levensloop bestendige woning.

Alle woningen zijn ontwikkelend op basis van een toekomstbestendig energieconcept. Alle woningen worden standaard gasloos gebouwd, voorzien van een grondwarmtepomp in plaats van een cv-ketel en ruim voorzien van zonnepanelen. Alle woningen hebben mede hierdooreen EPC van 0 en dat betekent dat ze heel energiezuinig zijn.

Zie jij jezelf hier al genieten?

Aantal woningen: 6, waarvan nog 1 te koop!
Type woning: twee-onder-een-kapwoningen

Woonoppervlakte bnr 04: Circa 185 m2
V.O.N.-prijs bnr 04: € 629.500,- incl. uitbouw 2,40 meter en optie levensloopbestendig

Bekijk hier de brochure van Dorpshuisplein

Download hier de prijslijst

Legenda

  • Beschikbaar
  • In optie
  • Verkocht

Plattegrond geschakelde woningen

Download hier de plattegrond van bouwnummer 1, 3 en 5 (2, 4 en 6 gespiegeld) van de geschakelde woningen.

Plattegrond aanbouwoptie "Levensloopbestendig"

Download hier de plattegrond van bouwnummer 2, 4 en 6 (1, 3 en 5 gespiegeld) met aanbouwoptie "levensloopbestendig".

BEN JE BENIEUWD OF WONEN IN D'AMERONGERS HAALBAAR IS?

 VRAAG HIER DE FINANCIELE QUICKSCAN AAN

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.AccepterenMeer informatie