De duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in d’Amerongers kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van  de nieuwbouwspecialisten van NEXTHome, hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in d’Amerongers worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. 

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten. 

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1.45%

Waarom naar NEXTHome?

Voorkom onjuiste of onvolledige informatie uit de commerciële hypotheekwereld, ga voor de perfecte koopervaring

NEXTHome is de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de mensen van NEXTHome onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren je om in gesprek te gaan met NEXTHome omdat wij niet willen dat je vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor je koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je met een specialist aan tafel.

Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op rij

De woningen in d’Amerongers worden bijzonder duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in d’Amerongers hebt. Een greep uit deze voordelen:

  • Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor je hypotheek slechts € 800,-
Bepaal zélf je ideale maandlast

Bij NEXTHome ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord. De nieuwbouwspecialisten van NEXTHome nemen uitgebreid de tijd om je uit te leggen op welke manieren je na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie ben jíj, hoe wil jíj leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal je zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) je maandlast, samen met jouw Hypotheekspecialist. Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met jouw Hypotheekspecialist. Dit zijn de kernwaarden van NEXTHome.

Best-Buy hypotheek, onafhankelijk

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. NEXTHome werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in jouw persoonlijke situatie. Daarbij kun je via NEXTHome profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die je in de commerciële hypotheekwereld normaliter niet zo snel tegenkomt. NEXTHome kan uw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, Argenta, Vista Hypotheken, ABN AMRO, BLG, NIBC, Aegon en Nationale Nederlanden.

Lage kosten, hoge service

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts € 800,- (all-in) bedragen heb je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist. Gedurende de gehele looptijd van je hypotheek - veelal 30 jaar dus – kun je terecht met alle vragen over je hypotheek. NEXTHome berekent je hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. Je bent onze koper, je mag op service rékenen.

Vrijblijvend en gratis aan tafel

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke opties en extra’s zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wilt u hebben voordat u aan het definitieve koopproces begint. Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

 

Weten of jij in d'Amerongers kunt gaan wonen? Doe de Quickscan!

Met de financiële Quickscan van NEXTHome krijg je vooraf inzicht of wonen in d’Amerongers haalbaar en betaalbaar is voor je. Bij een Quickscan hoor je jouw maximale leencapaciteit en hoe hoog je maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. Prettig en persoonlijk.

Je kunt via je account de Quickscan invullen. Als je het Quickscan formulier hebt ingevuld, dan zal Daniëlle, Aletta of Marco contact met je opnemen. Dit zijn je Hypotheekspecialisten voor d’Amerongers.

Meer weten?

Een Quickscan opvragen of gelijk een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Bel 0186-745772 en vraag naar Daniëlle, Aletta of Marco, jouw Hypotheekspecialisten voor d’Amerongers. Mailen kan uiteraard ook. Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.

Download hier onze brochure.

Jouw hypotheekspecialisten voor d’Amerongers:

Daniëlle Schuller
d.schuller@nexthome.eu

Aletta Giethoorn
a.giethoorn@nexthome.eu

Marco Bijl
m.bijl@nexthome.eu

VRAAG HIER DE FINANCIELE QUICKSCAN AAN

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.AccepterenMeer informatie