Duurzaam wonen in Breeakker

Eigentijdse vormgeving

Breeakker wordt een hofje met een eigentijdse vormgeving. De woningen hebben een herkenbaar ontwerp met baksteen en een zadeldak. De moderne detaillering en materiaalgebruik zorgen voor een modern en eigentijds ontwerp. 

De hofachtige opzet van het gebied zorgt voor een intieme sfeer waar het rustig wonen is. Maar dat niet alleen. Wonen in Breeakker betekent wonen in een woning van de toekomst. Groen, veilig en energiezuinig. Het gebied wordt beplant met verschillende boomsoorten. De kavelgrenzen tussen privé en openbaar gebied worden door het aanplanten van hagen zoveel mogelijk groen ingericht. Daarnaast worden er voorzieningen aangebracht om het regenwater bij een regenbui zoveel mogelijk in de bodem te laten infiltreren. Hierdoor heb je ook bij een flinke regenbui geen wateroverlast.

Gasloos en EPC van 0

In Breeakker gaan we verder dan de zogenoemde wettelijke EPC (energieprestatiecoëfficiënt) van 0,4. Deze verbeteren wij naar een EPC van 0. En dat is beter dan de bijna-energie-neutrale-gebouwen norm die vanaf 2020 verplicht is. Samen met onze bouwpartner Klimaatgarant verminderen we hiermee het energieverlies drastisch. Dit betekent dat elke woning is voorzien van een grondwarmtepomp en dat op elke verdieping vloerverwarming aanwezig is. (behalve de onbenoemde ruimtes en de zolder). De woningen krijgen tevens zonnepanelen. De vrijstaande woningen krijgen 18 zonnepanelen op het dak. De twee-onder-een-kap woningen krijgen er 16. De kosten voor de huur of aanschaf van de warmtepomp vallen buiten de v.o.n.prijs van de woning.

Naast een lage energierekening en een optimaal wooncomfort betekent het ook veel hypotheekvoordelen. Benieuwd naar de voordelen? Neem dan contact op met onze hypotheekpartner; NEXTHome Nieuwbouwhypotheken.

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidshypotheek.

BEN JE BENIEUWD OF WONEN IN D'AMERONGERS HAALBAAR IS?

VRAAG HIER DE FINANCIELE QUICKSCAN AAN

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.AccepterenMeer informatie