Duurzaam wonen in Breeakker

Eigentijdse vormgeving

Allemanswaard wordt een wijkje met een moderne uitstraling. De gekozen detaillering en materiaalgebruik (lichte steen) zorgen voor een modern en eigentijds ontwerp. 

Wonen in Allemanswaard betekent wonen in het centrum van Amerongen, naast verschillende scholen, de supermarkt en de bibliotheek. Maar dat niet alleen. Wonen in Allemanswaard betekent wonen in een wijk van de toekomst. Groen, veilig en duurzaam. Het middengebied tussen de woningen word zoveel mogelijk groen ingericht. Daarnaast worden er voorzieningen aangebracht om  het regenwater in de bodem te laten infiltreren. Hierdoor heb je ook bij een flinke regenbui geen wateroverlast.

Gasloos en EPC van 0

In Allemanswaard gaan we verder dan de zogenoemde wettelijke EPC (energieprestatiecoĆ«fficiĆ«nt) van 0,4. Deze verbeteren wij naar een EPC van 0. En dat is beter dan de bijna-energie-neutrale-gebouwen norm die vanaf 2020 verplicht is. Samen met onze bouwpartner Klimaatgarant verminderen we hiermee het energieverlies drastisch. Dit betekent dat elke woning is voorzien van een grondwarmtepomp en dat op elke verdieping vloerverwarming aanwezig is. (behalve de onbenoemde ruimtes). De woningen krijgen tevens zonnepanelen. 10 op het dak van de tussenwoningen en 12 op het dak van de hoekwoningen. De kosten voor de huur of aanschaf van de warmtepomp vallen buiten de v.o.n.prijs van de woning.

Naast een lage energierekening en een optimaal wooncomfort betekent het ook veel hypotheekvoordelen. Benieuwd naar de voordelen? Neem dan contact op met onze hypotheekpartner; NEXTHome Nieuwbouwhypotheken.

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidshypotheek.

BEN JE BENIEUWD OF WONEN IN D'AMERONGERS HAALBAAR IS?

VRAAG HIER DE FINANCIELE QUICKSCAN AAN

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.AccepterenMeer informatie