Start verkoopdatum bekend!

Het is bijna zover! Donderdag 9 mei start de verkoop van d'Amerongers!. Wil jij wonen in een duurzame twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande villa of rijwoning? Kom langs op het verkoopevent in de Napoleonschuur in Amerongen! We vertellen je er graag alles over. Je bent van harte welkom tussen 17.00 - 19.00 uur. Kom als eerste de brochure ophalen en stel al je vragen aan de ontwikkelaar, makelaars en financiële adviseurs. Om het verkoopevent in goede banen te leiden, vragen we je even aan te melden via onderstaande link. Zien we je daar?

Meld je hier aan voor het verkoopevenement van d'Amerongers!

Voorrangskandidaat worden.

Wij maken het voor onze kopers mogelijk om voorrang bij de toewijzing te krijgen.Tot maandag 20 mei, de sluitingsdatum van de inschrijving, kun jij je hiervoor opgeven. Neem hiervoor contact op met onze partner NEXTHome Nieuwbouwhypotheken via telefoonnummer 0186-745772. Vervolgens maak je met NEXTHome een persoonlijke afspraak om jouw financiële situatie en de te verwachten maandlasten door te spreken.

Voorrangskandidaat voor een woning worden? Klik hier

Weten of jij in d'Amerongers kunt gaan wonen? Doe de Quickscan!

Met de financiële Quickscan van NEXTHome krijg je vooraf inzicht of wonen in d’Amerongers haalbaar en betaalbaar is voor jou. Bij een Quickscan ontvang je jouw maximale leencapaciteit en hoe hoog je maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis.

Vraag hier de quickscan aan!

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.AccepterenMeer informatie